2 Ağustos 2009 Pazar

MyBrute : Süper zevkli yepyeni bir oyun

Keyifli bir web oyunu keşfettik: MyBrute! Gelin boxer klanı kuralım
Keyifli  bir web oyunu keşfettik: MyBrute!  Gelin boxer klanı kuralım

MyBrute web üzerinden oynanan basit, eğlenceli bir o kadar da bağımlılık yapan bir oyun...

İsminizi ve tipinizi siz belirliyorsunuz gerisini MyBrute hallediyor... Muhteşem grafikli yepyeni bedava bir oyun MyBrute.com Tıklayın boxer klanı yaratalım, birlikte dövüşelim.
http://mybrute.com/

MYBRUTE OYUNU HAKKINDA

Online oyun çılgınlığının arttığı şu son yıllarda; World of Warcraft, Knight Online, Silkroad Online gibi oyunların yanı sıra browser tabanlı oyunlarda oldukça artış gösteriyor. Genellikle php ve resim içeriği ile oynanan Ogame, Bitefight vb. oyunların dışında artık yenilik isteyen kullanıcılara hitap eden MyBrute, oyuncuları şu son zamanlar oldukça sarmış görünüyor. MyBrute fanatiği olan oyuncuların her gün yeni bir karakter açtığı ve geçen her gün karakterine karakter kattığını hesaba katarsak hemen hemen her kullanıcıda neredeyse 10 tane karakter olduğunu varsayabiliriz.

MyBrute, dövüşlerini flash görselliği ile güzellik katarak benzer oyunlara fark atmış durumda görünüyor. Oyun bu sıralar o kadar çok popüler olduki, her forumda, her msn adresinde, hemen hemen her yerde herkes birbirine MyBrute linklerini yazar oldu.

Oyuna katılmak için karakter adınızı ve karakterinizin tipini belirleyip onaylamanız yeterli, bundan sonraki iş tamamiyle rasgele şansınıza kalıyor. Açmış olduğunuz karakterinizin alacağı silah, yanında gelebilecek olan hayvan, karakter yetenekleri, hız, çeviklik, güç gibi değişkenler tamamiyle gelişigüzel geliyor. Siz her seviye aldıkça bunlardan biri artıyor veya yenilik olarak geliyor. Kimi karakterler ilk seviyelerinde çok güçsüzken seviye atladıkça çok güçlenebiliyor, kimi güçlü özelliklere sahip olarak başlayan karakterler ise zamanla güçsüzleşebiliyor (Ancak her zaman güçlü bir karakterle başlamak daha çok zevk almak için ideal tabiî ki). İlk karakterinizi açtığınızda ilk gün için 6 kere savaşabilme imkanınız oluyor, bundan sonrası için ise her gün 3 kere savaşma hakkınız var. Bu gerçekten size az gelebilir aslında ancak birden çok karakter açanlar için normal bile, çünkü yaklaşık 10-15 karakteri olanlar her biriyle her gün 3’er defa savaşıp çok fazla zaman harcamaları gerekiyor. Aslında Motion-Twin firmasının bu sınırlamayı getirmesindeki asıl sebep, oyunun yayılması ve kullanıcıların arkadaşlarıyla birebir rekabet edebilmeleri için kullanıcı adlarını etrafta yayarak oyunu duyurmaları ve böylece hem oyunda arkadaşlarıyla dövüşebilmeleri sağlamak hemde bu yöntemle kullanıcı adını yayan kişiye seviyesini arttırması için deneyim, tecrübe puanı (experience) kazandırmaktan geçiyor.



Hiç yorum yok: