15 Ekim 2007 Pazartesi

Banlanmak hakında herşey

Server is undergoing maintenance.Pleas try again later.

Account Block;
Bu yazıyı gördüyseniz cezanız kesinleşmiştir,siteye "Login" olup kaç günlük banlandıgınızı görmelisiniz...
Bu olay birden fazla tekrarlanıryosa charınız banlanmış demektir.Daha cezanız kesinleşmemiş yada kısa süreliğine sadece account ban yemişsinizdir.Bu aşamanın bir ilerisi 1. resimdir.Oyun yetkilileri tarafından cezanız kesinleştirildiğinde account bloklanacaktır.

Dipnot;
Bu olayda bazı istisna durumlar var,örneğin banlanan bir kişinin emin olamadıklarından dolayı banının iptali,sadece o serverdaki login problemi (Örnegın Logos'da bu charınız server 1de bu şekılde yapıp server 2de sorunsuz giriyorsa), ya da kısa süreli banlarda (Gm'lerin çok tercih etmediği bir durum ama eskiden çok yaygındı.999 gün banlar harici bu şekildeydi eskiden.Ceza süresince sadece o karakter oyuna giremezdi.Şu an cok nadirende olsa uygulanıyor.)
Bu durumla karşılaşanların muhakkak yan charlarıyla oyuna girip "inn hostes"teki değerli itemlarini başka bir account' a aktarmaları önerilir.Çünkü %90 bu durumdaki kişiler 1-2 gün içinde account banla karşılaşıyor.
Ban Sebepleri ve Süreleri;



Not;
Buradaki suçların cezalarını her zaman için yazıldığı şekilde uygulamıyorlar.Sanırım sitedeki bu yazılar güncel değil.

Mykol' da atılan mesajlar (ban mesajları vs.) 30gün sonra siliniyor. O mesajın kaybolması banınızın açıldığı anlama gelmez. Zaten ban açtıklarında unblock başlıklı yeni bir mesaj atıyorlar.

Hiç yorum yok: