15 Ekim 2007 Pazartesi

Klan sıralamasın yeni sistem

Benim clanımın npsi 10milyon ver 15. sırada ama başkasının clanının npsi 4milyon ve 8. sırada bu nasıl oluyor diye düşünenler ve anlamayanlar

4 miLyon np'si oLan kLan isiLoon gorevini yapmis ve kLanina np bagisLandigi icin bagisLanan np'Ler goz onune aLinarak hesapLanmaktadir. Eger Her 2 kLanda isiLoon gorevini yapmissa Bu Durumda hangi kLanin oyuncuLari kLana ne kadar np bagisLamissa ve topLaminda cok ise o kLan daha ust siraLarda oLur. Yani kLanin uyeLerinin Her birinde 1 miLyon np oLsa Artik bu np'Lerin topLaminin anLami yok Artik. Varsa yoksa kLana bagisLanan np'Ler.. Eger Kac Gradeyiz diye ogrenmek isterseniz oyunda kLan Kismina tikLayin Hemen yukarda Yazar..

Simdi isiLoon'u Kestik ve kLana surekLi np bagisLaniyor ama 1 turLu Grade yukseLmiyoruz diyorsaniz. Gradeyi sistem degiL siz atLatacaksiniz.. PeLerin gorevini aLdiginiz yerden 1-1-1-1 Secerek kLaniniza Grade atLatacaksiniz. Ornegin isiLoon'dan sonra Grade 5 oLursunuz. Grade 4 oLmak icin Sizden 200 kLan np'si istiyecektir. Ayni sekiLde 3 oLmak icinde 300 Yani Grade atLadikca daha cok kLan np'si istiyecektir. Grade 1 icin 600k kLan np'si istiyecektir. Bu np'Leri Verdiginizde kimseden np eksiLmez Sadece kLana bagisLanan np'Lerin topLamindan duser. Eger kLan np'niz yetmiyorsa Grade atLayamazsiniz..

Dikkat Etmeniz Baska bir nokta kLana grade atLatirken yedekde np sakLamaLisiniz. Yani DiyeLim Grade 1 oLacaksiniz kLan np'niz 800k. 600 Sistem aLdi 200 kaLdi. Eger kLandan 250k Np vermis birisi cikarsa Grade dusersiniz ve 50k Yuzunden 600k kLan np'sinden oLursunuz.. Tekrar Grade 1 oLmak icin 600k topLamak zorunda kaLirsiniz. Yani Yedekte En Az 500-600 kLan np'si Birakin..

Grade 1 oLmadan feLankor gorevini Yapamazsiniz. FeLankor'u kestikten sonra R5 oLmak icin yani anahtari Verirken 900k kLan np'si ister. Buda grade atLadikca surekLi Artar..

Bazi kisiLer kLanLara gorevi Beraber yapaLim tekLifi Goturur. Yani isiLoon veya feLankor gorevini yapmis bir kLan tekrardan ayni gorevLeri aLamaz. Baska kLanLar iLe anLasacaksiniz. Eger anLastiginiz kLanda anahtarLari sira iLe aLirken oLurda Anahtar 2 Kere Ayni kLana giderse Bu AnahtarLar Trade ediLiyor, o sekiLde geri aLabiLirsiniz..

2 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.